Alpnaering Produktkatalog Online - Katalog - Sida 3
A L P N A E R I N G S FAV O R I T E R
VÅ R A B Ä S TA R E C E P T
MUMSIGA SÅSEN
FRÄSCH COLESLAW
2 dl crème fraiche
1 tsk Vitlökskrydda
1 tsk Grönsaksbuljong eller
Grönsaksbuljong Puro
4 dl riven vitkål
1-2 rivna morötter
2 dl crème fraiche
1 msk Sallads-mix
Sjud upp såsen så att ingredienserna
löser sig. Servera sedan den här ljuvliga
såsen varm eller kall till grillat kött,
som grönsaksdipp eller som fyllning
till bakad potatis! Du kan även blanda
i kokt potatis i såsen för en riktigt god
potatissallad.
VITLÖKSBRÖD
Tips: Du kan byta ut Vitlökskryddan mot
Kycklingkrydda för variation.
valfritt bröd
75g rumstempererat smör
1-2 tsk Parsillade
Blanda smör med Parsillade och bred
på önskat bröd. Grädda sedan i ugnen i
175° tills brödet är gyllene.
HONUNG & CHILI LAX
FESTFILÉ
1 fläskfilé
Parsillade
Vitlökspeppar
Putsa filén och rulla den i Parsillade
och Vitlökspeppar. Bryn utsidan i en
stekpanna och lägg sedan hela filén
i en ugnsfast form i ugnen i 90° tills
köttet når en innertemperatur på 64°.
Tag ut köttet och låt vila i någon timme.
Skär i 3-4 mm tunna skivor och servera
på en bädd av ruccola, strö över riven
parmesan och avsluta med att ringla lite
balsamvinäger ovanpå.
MISSA INTE!
Vi har fler utav våra favoritrecept bland
produktsidorna, missa inte dem!
2 bitar lax
1 msk flytande honung
2 msk olja
1 tsk Chilikrydda
1/2 tsk Citronpeppar
1 nypa salt
Blanda marinaden och pensla
laxbitarna. Stek i lite smör tills de fått en
fin färg.
SNABBA PIZZAMACKAN
Sås Napolitane
Italy-Mix
riven ost
Bred Sås Napolitane på en bit bröd,
krydda med Italy-Mix och strö över ost.
Gratinera i ugnen tills osten fått en fin
färg.